Stoom jezelf klaar voor de zomer met dit reispakket

reispakket kapper Deinze (Nevele)

Yes! Onze reispakketten zijn binnen 🌞.  Hiermee stoom je jezelf in no time klaar voor een heerlijke zomer!

1. XL reispakket

Bij aankoop van een shampoo, een conditioner en een masker van hydration 250ml krijg je er gratis een stoffen zakje bij (€51,30).

2. Mini reispakket

Bij aankoop van een mini droogshampoo en een mini treatment olie krijg je er een gratis drinkbeker bij (€29,80).

3. All inclusive reispakket

Bij aankoop van een shampoo (70ml), conditioner (70ml) en masker(75ml) voor volume en treatment olie (25ml) krijg je gratis een toilettasje cadeau (€37,56).

 

Topmerk Moroccanoil

Zoals je ziet, is Moroccanoil een veelzijdig merk. Het staat bekend om het gebruik van het Marokkaanse goud (ofwel Argan olie). Dat heeft een helende, verzorgende werking op het haar en zal het laten stralen en schitteren als nooit tevoren. Elk product van het merk heeft zijn eigen bijzondere eigenschappen die er aan bijdragen dat het haar optimaal wordt verzorgd en beschermd.

De luxueuze lijn bestaat uit shampoos, conditioners, treatments, stylingproducten, haarmaskers en uiteraard oliën. Bij ons kan je dus ook terecht voor topmerken zoals deze en Moose Haircare.

 

Kom onze reispakketten ontdekken

Laat jouw haar onder handen nemen bij de professionals in kapsalon Kristof’s Hair Studio in Nevele (regio Deinze en Sint-Martens-Latem) en maak vandaag nog een afspraak.

Leave a Comment

Scroll to Top