Kapsalon in Nevele?
Ontdek Kristof's Hair Studio voor dames en heren

Het kapsalon voor dames en heren, waar de klant centraal staat. We werken op afspraak: klik op de knop hieronder om online te boeken.

extensions voor haarverlenging

Mensen uit Nevele (nabij Deinze en Sint-Martens-Latem), die zichzelf willen trakteren op een frisse look, kunnen steeds in ons kapsalon terecht.

Onze specialiteiten?

Wij zijn dé dames- en herenkapper in de regio.

We werken enkel op afspraak, maar dat kan je vanaf nu ook regelen van aan je bureau, of vanuit je zetel, buiten onze openingsuren. Klik hiervoor op de knop hieronder.

Wij leggen je in de watten

Zowel dames als heren geven wij steeds de ultieme haarverzorging die zij nodig hebben. Elke klant is bij ons speciaal en krijgt de beste service.

Knippen en stijlen op jouw maat

Geen enkel kapsel – kort, lang, gekruld, steil, … – vormt voor ons een probleem. Met onze jaren ervaring geven wij je de looks die je doen stralen.

We gaan voor jouw glimlach

Meer dan tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. Daarom luisteren wij naar jouw noden en spelen wij in op jouw behoeften. Wij zijn pas gelukkig wanneer je een mega glimlach op jouw gezicht tovert.

We leveren een snelle service

Wij begrijpen maar al te goed dat je een drukbezet leven hebt. Daarom hechten wij belang aan een snelle en correcte bediening. Je kan online supersnel een afspraak maken of gewoon langskomen wanneer het voor jou het beste past.

kapsalon dames

Bij Kristof’s Hair Studio behandelen we elke klant op een persoonlijke manier. We maken bewust tijd om te kijken welk kapsel bij jouw stijl past. Bovendien zijn we steeds mee met de laatste nieuwe trends.

Bij ons verlies je ook geen tijd. Wij hechten belang aan het stipt opvolgen van onze afspraken.

Tot slot zorgen wij optimaal voor jouw comfort dankzij:

  • Gratis WiFi in het hele kapsalon
  • Parking voor de deur
  • De makkelijke bereikbaarheid

Dit alles zorgt voor een unieke klantenervaring.

 

Dé beste specialist in extensions in de regio van Nevele

Dames die dromen van lange lokken en prachtig vol haar…

Die dromen hoeven niet langer dromen te blijven. Bij Kristof’s Hair Studio zijn er verschillende kapsters die gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van extensions. En niet zomaar extensions! We hebben gekozen om te werken met Extensielle.

Je vraagt je waarschijnlijk af waarom we juist voor Extensielle hebben gekozen. Deze hairextensions maken gebruik van microringen. Deze ringen worden eerst in je haar geplaatst voordat de extensions eraan worden bevestigd.

Extensielle biedt momenteel de kleinste ringen op de markt aan. En hoe kleiner de ring, hoe natuurlijker je extensions eruitzien. Dankzij het gespecialiseerde team dat ervaring heeft in het plaatsen van deze look, zijn de ringen vrijwel onzichtbaar in jouw haar!

extensions dames

Op maat gemaakte kleuringen

Natuurlijk vergeten we de kleuringen niet. Wil je graag wat meer pit in je haar? Of gewoon een compleet nieuwe kleur? Geef je wensen door aan ons team en laat je adviseren. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste tinten, de snit die het beste bij jouw gezicht past en zelfs welke producten het beste langdurig resultaat geven voor de verzorging van je haar.

Voorafgaand aan de kleuring wordt er een analyse gedaan van jouw haartype. Ben je een warm type (denk aan de kleuren van de herfst of lente) of juist een koel type (zomerse of winterse kleuren)? Om jouw type te bepalen is het het makkelijkst als je komt in een natuurlijke look, dus zonder make-up. Op die manier kan jouw kapper een haarkleur voorstellen die perfect bij jou past.

Interesse?

Maak online een afspraak op het moment dat jou het best uitkomt.

Scroll to Top