Keratinebehandeling

Op zoek naar een oplossing voor droog, beschadigd of pluizig haar? Een keratinebehandeling doet wonderen.

Pluizig, droog, dof of beschadigd haar?

Worstel je met droog, beschadigd of pluizig haar? Dan ben je niet alleen. Dit is immers een veelvoorkomend probleem. Het kan bijzonder frustrerend zijn als je haar niet meewerkt, zeker als je in tijdsnood zit.

Je wilt dus duidelijk een oplossing die werkt, en die is er ook, namelijk: een keratinebehandeling.

Een keratinebehandeling is een revolutionaire oplossing die aanzienlijke voordelen biedt en toepasbaar is voor verschillende haartypes en -problemen.

Met onze keratinebehandelingen kan je het verschil voelen en zien, zelfs na slechts één sessie. Maar voordat we daar dieper op ingaan, laten we eerst praten over wat keratine is en waarom het zo belangrijk is voor de gezondheid en schoonheid van je haar.

Wat is keratine?

Keratine is een essentieel eiwit dat van nature voorkomt in je haar. Dit eiwit geeft je haar kracht, elasticiteit en veerkracht.

Maar er is een probleem. Door dagelijks gebruik van hitte- en stylingapparaten, chemische behandelingen zoals verven en blonderen, en blootstelling aan agressieve omgevingsfactoren zoals vervuiling en zonlicht, kan het keratinegehalte van je haar verminderen.

En dit kan ertoe leiden dat je haar broos, droog en dof wordt, en zelfs dat het sneller breekt dan normaal.

En daar komt een keratinebehandeling met een oplossing. Het werkt door het verloren gegaan keratine terug aan te vullen, je haar te revitaliseren en de vitaliteit en glans te herstellen.

Het grote voordeel van een keratinebehandeling is dat het niet alleen oppervlakkig werkt. Het dringt diep door in de haarschacht en herstelt beschadigingen van binnenuit, terwijl het je haar beschermt tegen toekomstige schade.

Het resultaat? Haar dat er gezonder, glanzender en mooier uitziet, en vooral aanvoelt als nooit tevoren.

keratine behandeling van blond lang haar

Keratinebehandeling

keratine behandeling Deinze

 In ons salon bieden we topklasse keratinebehandelingen aan. Dit met behulp van de beste producten, zoals die van het merk Kerasilk.

Ongeacht of je krullend, golvend, of steil haar hebt, Kerasilk heeft een reeks keratinebehandelingen die specifiek op jouw haarbehoeften en -doelen afgestemd kunnen worden.

Stel je voor hoe geweldig het zou zijn om glanzend, zijdezacht en gemakkelijk te beheren haar te hebben na slechts één behandeling.

Meer informatie?

Een keratinebehandeling duurt slechts een paar uur, afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Maar de resultaten kunnen maandenlang aanhouden.

Zou je niet graag het verschil willen zien dat een keratinebehandeling kan maken voor je haar? Neem contact met ons op om een afspraak te maken of meer te weten te komen over onze keratinebehandelingen.

We kijken ernaar uit om samen met jou aan de reis naar gezonder en mooier haar te beginnen!

Enkele voorbeelden

Scroll to Top