Dé dameskapper bij uitstek

Alle behandelingen: van gewone snit tot kleuringen, extensions en keratinebehandelingen.

Ben je die drukbezette vrouw met weinig tijd, die er toch goed wilt uitzien?

krullenkapper Deinze

Dan heb je een goede dameskapper nodig. En dat is nu precies waarvoor je bij ons terecht kan. Wij laten je in no time weer stralen.

Bovendien zorgen wij er ook voor dat je jouw kapsel zelf kan onderhouden.

We geven je tips en tricks zodat je er elke dag van het jaar fantastisch uitziet.

Zo hoef je nooit meer te stressen over een “bad hairday”.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens ons adviesgesprek nemen we de tijd om samen met jou de juiste shampoo, verzorging en kapseldienst te bespreken.

We bekijken welke producten en kapsels het best bij je passen. Alsook de producten die je thuis gebruikt. We hechten er immers veel belang aan dat je jouw kapsel op eenvoudige wijze zelf kan onderhouden.

Verder kijken we welk kapsel het meest geschikt is voor je haarinplanting en gelaatsvorm. Naar kleur toe gaan we na of je een warm type (herfst of lente) of eerder een koud type (zomer of winter) bent. Zo past de kleur van je kapsel helemaal bij de tint van je gelaat.

Op deze manier straal je pas écht.

Tip: Wil je een nieuwe haarkleur? Dan kom je best naturel, zonder maquillage. Zo kunnen wij jouw juiste type bepalen en je de haarkleur voorstellen die echt bij je past.

Wij verwennen onze klanten ook graag met een aangepaste hoofdhuidmassage om even te ontstressen in deze drukke tijden.

Onze producten

Voor haarkleuringen werken wij met de producten van Moose.

Het Zenztherapy gamma heeft zijn basis in de aromatherapie en bevat geen parabenen, sulfaten, kleurmiddelen en artificiële parfums. De kleuren zijn ammoniak-, ppd-, resorcinol en nikkelvrij. 100% vegan!

Een ander interessant gamma is dit van Moroccanoil. Deze producten bevatten namelijk arganolie, zeer voedend voor jouw haar.

Het resultaat? Mooi zijdezacht glanzend haar, waar je vroeger alleen maar kon van dromen, is nu dankzij Moroccanoil werkelijkheid geworden.

Extensions

Dames, verlangen jullie naar langer haar of een vollere haardos? Dan zijn extensions hét antwoord.

Als partner van Extensielle zijn wij geselecteerd als gespecialiseerde haarextensions expert. We hebben hiervoor opleiding gevolgd en kunnen jou hierdoor een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing bieden.

De hairweaves worden vastgemaakt aan je haren met microringen. Dit zijn de kleinste microringen die er bestaan, zo goed als onzichtbaar.

extensions van Extensielle

Bovendien bevatten de microringen een uniek anti-slip systeem, waardoor de extensions mooi op hun plaats blijven zitten.

Het is werkelijk een uniek en exclusief totaalconcept. Deze weaves worden ook altijd met onze Gold producten behandeld voor een duurzaam glanzend resultaat.

Een passend kapsel zorgt ervoor dat je je goed in je vel voelt en straalt van zelfvertrouwen. Daar gaan we samen voor!

extensions weaves en keratinebehandelingen
Scroll to Top