Ons Team

Ons team bestaat uit ervaren kapsters die met de klant meedenken, zodat we elke klant optimaal kunnen bedienen.

team Kristof's hair studio

Graag stel ik jullie mijn team voor. Ervaren kapsters die meedenken met de klanten. Kijken wat kan, en hoe we de behoeften van onze klanten zo goed mogelijk kunnen invullen.

Samen gaan we voor jouw glimlach!

Tot binnenkort,
Kristof Foncke

Kristof Foncke

Kristof

Van kleins af aan was ik al gefascineerd door haar. Ik wilde kapper worden en mensen mooi maken! In 1998 werd mijn droom werkelijkheid. En sinds 2002 ga ik samen met mijn team voor tevreden klanten die zich goed voelen en stralen. Mijn specialiteit? Alle soorten snitten. Ook knip ik op droog haar.

Lies

Lies

Ik ben afgestudeerd in 2008 en werk sinds 2011 bij Kristof’s Hair Studio. Mijn grootste passie is het opsteken van kapsels en het aanbrengen van extensions. Daarnaast kennen kleuringen, balayages, brushings en herensnitten geen geheimen meer voor mij.

Steffi

Steffi

Ik werk hier al van voor ik in 2013 ben afgestudeerd als kapster. Voor mij is het belangrijk dat mensen met een tevreden gevoel naar buiten gaan. 

Ik leef me graag uit met o.a. ombretechnieken, beachwaves, extensions, kleuren en brushen.

Digna

Digna

In 2015 ben ik afgestudeerd als kapster. Sinds 2017 werk ik bij Kristof’s Hair Studio. Ik hou ervan om allerlei kapsels en coupes perfect te kleuren én te brushen. Daarnaast zijn ook herensnitten mijn specialiteit. Stoer, modern, iets langer … Het kan allemaal!

Jonelle

Jonelle

Sinds mei 2018 zit ik mee in het team van Kristof. Zelf ben ik afgestudeerd als kapster in 2014. Brushings en balayages vind ik ontzettend fascinerend. Ze maken of kraken een kapsel. Mijn doel? Alle klanten tevreden naar buiten laten gaan. Dan ben ik ook gelukkig!

Jessy

Jessy

Ik werk momenteel 2 jaar bij Kristof.

Mijn taak is vooral kleuren en nieuwe kleurtechnieken toepassen.

Ik verwen jullie ook graag met een ontstressende hoofdmassage.

Scroll to Top