Kapsalon in Sint-Martens-Latem?

Ontdek Kristof’s Hair Studio voor dames en heren. Het trendy en stijlvol kapsalon, waar de klant centraal staat.

Boek online je afspraak en parkeer voor de deur.

Kapsalon Kristof’s Hair Studio nabij Sint-Martens-Latem

 

  • Ben je een drukbezet persoon?
  • Heb je 1001 zaken op de agenda staan?
  • Maar wil je er wel graag goed uitzien?

Dan ben je bij Kristof’s Hair Studio, hét kapsalon nabij Sint-Martens-Latem aan het juist adres.

Het is onze uitdaging om jou in een mum van tijd te laten stralen.

kapper Sint-martens-latem

Met onze handige tips blijf je er bovendien steeds adembenemend uitzien, want wij geven je een kapsel dat je perfect thuis kan onderhouden. Bij ons is haarstyling immers nog steeds een echte ambacht.

We staan garant voor

  • een uiterst persoonlijke behandeling van cliënteel,
  • professioneel advies,
  • en een continue ontwikkeling van onze kapperskills.

Zowel dames, heren als kinderen voorzien wij steeds van de juiste haarverzorging die zij op dat moment nodig hebben. Elke klant is bij ons speciaal en krijgt de beste service.

Onze aanpak

 

Bij Kristof’s Hair Studio verwelkomen we zowel dames als heren met open armen.

Ons kapsalon biedt een uitgebreid gamma aan diensten voor zowel mannen als vrouwen. Het ervaren team zorgt ervoor dat elke klant een perfecte coupe en een op maat gemaakte haarkleur krijgt.

Of je nu droomt van lang haar, een trendy kort kapsel, of een unieke stijl, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ons doel is om elke klant met een goed gevoel en een schitterend kapsel de deur uit te laten gaan.

Voor de dames: weelderige lokken, en de mannen: een verzorgde uitstraling? Dat kan. Kom gerust langs bij Kristof’s Hair Studio. We staan klaar om jouw droomkapsel vorm te geven.

De haarextensions specialist

 

Voor de dames onder ons die dromen van prachtige, lange lokken is er goed nieuws: bij Kristof’s Hair Studio, nabij Sint-Martens-Latem, hebben we een team van gespecialiseerde kapsters die zich richten op het aanbrengen van extensions.

En niet zomaar extensions! We hebben gekozen voor Extensielle als onze voorkeursmethode.

Wat maakt Extensielle zo bijzonder? Ze maken gebruik van microringen, die eerst in je eigen haar worden geplaatst voordat de extensions eraan worden bevestigd. Het unieke van Extensielle is dat ze momenteel de kleinste ringen op de markt aanbieden. En hoe kleiner de ring, hoe natuurlijker je extensions eruitzien.

Dankzij het gespecialiseerde team van Kristof’s Hair Studio zijn de ringen vrijwel onzichtbaar in jouw haar, waardoor je een prachtige en natuurlijke look krijgt!

extensions dames

Kleuringen perfect op maat

 

Voor kleuringen op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu wat meer pit in je haar wilt of gewoon een compleet nieuwe kleur, laat je wensen aan ons team weten en laat je adviseren. Samen met jou gaan we op zoek naar de beste tinten, de snit die het beste bij jouw gezichtsvorm past, en zelfs welke producten je het beste resultaat geven voor langdurige haarverzorging.

Voordat we beginnen met de kleuring, doen we een analyse van jouw haartype. Ben je een warm type (denk aan de kleuren van de herfst of lente) of juist een koel type (zomerse of winterse kleuren)? Om jouw type te bepalen, kies je het beste voor een natuurlijke look en draag je die dag best geen make-up. Op die manier kan je kapper een haarkleur voorstellen die perfect bij jou past.

Of je nu een man of vrouw bent, je verlaat ons salon met een droomlook!

Wil je meer weten? Maak dan zeker een afspraak:

Scroll to Top