Hoe lang blijven extensions zitten?

hoe lang blijven extensions zitten

Heb je net extensions laten zetten? En pronk je graag zo lang mogelijk met deze nieuwe haarverlenging? Dan kan je zelf een aantal zaken ondernemen om hun levensduur aanzienlijk te verlengen.

We krijgen regelmatig de vraag ‘Hoe lang blijven extensions zitten?’. Hier willen we nu dieper op ingaan.

Hoe lang blijven extensions zitten?

Haarextensions kunnen met de juiste verzorging ongeveer 4-5 maanden in je haar blijven. Daarna zijn ze redelijk uitgegroeid en worden ze te zwaar voor je eigen haar.

De belangrijkste factor voor het bepalen van de levensduur van je extensions is de nabehandeling. Een regelmatig bezoek aan jouw kapsalon is met andere woorden noodzakelijk:

  • Ga wekelijks of tweewekelijks naar de kapper om je haar te laten brushen/föhnen.
  • Laat de haarpunten om de 6 à 8 weken bijknippen.
  • Gebruik enkel professionele verzorgingsproducten van Moroccanoil en een specifieke haarborstel.

Meer weten over het onderhouden van extensions? Lees ook zeker deze artikels:

Specialist in hairextensions = een must

Je haar is een van de eerste uiterlijke kenmerken die opvallen. Een mooie, verzorgde haardos maakt of kraakt dus je goede indruk.

Ga niet per se voor de goedkoopste of snelste manier om haarextensions te laten plaatsen. Dit bezorgt jou alleen maar meer problemen achteraf.

Doe een beroep op een professional. Een specialist in het vak. Zorg ervoor dat je de juiste behandeling krijgt die hairextensions vragen.

Kristof’s Hairstudio, jouw gespecialiseerd kapsalon in Deinze

Onze kappers zijn opgeleid en geselecteerd door Extensielle, dé referentie voor extensions van de beste kwaliteit. Je kan dus genieten van de juiste werkwijze met het enige correcte materiaal.

Bij Kristof’s Hairstudio regio Deinze, Nevele en Sint-Martens-Latem krijg je eveneens al het noodzakelijk advies om jouw haarextensies zo lang mogelijk te laten meegaan.

 

Twijfel niet langer en ga voor professionele hairextensions

Bij Kristof’s Hairstudio zit je gegarandeerd goed! Ga ervoor en maak hier je afspraak.

 

 

Scroll to Top