Welke ombre kies jij komende zomer?

ombré voor de zomer

De lente is nog maar net begonnen en we zijn alweer aan het dromen over de zomer. Niet alleen wij, maar ook ons haar is klaar voor een nieuw seizoen.

De afgelopen jaren zagen we al enkele haarkleurtrends opkomen zoals de balayages, ombre en sombre haarkleuren (dat staat voor soft ombre). Deze stijlen worden komende zomer helemaal verdergezet.

Ombre haar in de zomer van 2019

Hét woord dat centraal staat komende maanden is ‘natuurlijk‘. De haarkleuren zien er volledig naturel uit.

Zeker een ombre haarkleur geeft nog net dat tikkeltje meer pit aan een kapsel.

Kijk maar naar deze resultaten van een aantal klanten:

Verschil tussen ombre en balayage

Bij een ombre worden de onderste punten ontkleurd en blijft de uitgroei donkerder. Hierbij is er een duidelijk kleurverschil tussen de bovenkant en de onderkant van de haren.

De balayage geeft eerder een sunkissed effect. Het bestaat uit subtiele kleurverschillen in het haar. Per sectie is de kleur verdeeld waardoor de onderkant donkerder blijft en het haar een heel natuurlijk en dimensionaal effect krijgt.

Verzorgen van ombre

Uiteraard is het belangrijk om je haar goed te verzorgen. De juiste behandeling kan het verschil maken tussen een kapsel dat beschadigd is en haar dat straalt en glanst van gezondheid.

Wij geven onze klanten steeds gedetailleerd en gepast advies mee zodat ze zo lang mogelijk van hun nieuwe look kunnen profiteren. Daarin maken wij graag het verschil.

Jouw gespecialiseerde kapper

Wil jij je haar laten behandelen door een expert regio Deinze, Nevele en Sint-Martens-Latem? Dan zit je bij kapsalon Kristof’s Hair Studio helemaal goed. Wij hebben een jarenlange ervaring met korte snits, lange kapsels, extensions, de nieuwste haartrends en verschillende stijlen.

Stel je nieuwe haarstijl niet langer uit. Maak een afspraak en kom langs bij Kristof’s Hair Studio. Tot gauw!

Leave a Comment

Scroll to Top