Dit zijn de signalen van futloos haar

futloos haar: de kapper lost het op

Sommige mensen vinden het fijn om naar de kapper te gaan, terwijl anderen het zo lang mogelijk uitstellen. Maar hoe weet je nu dat het tijd is om je haar weer te laten knippen? Wij vertellen  wat de signalen zijn van futloos haar om asap een afspraak bij de kapper te boeken.

 

5 signalen van futloos haar

1. Gespleten haarpunten

Oké, hiermee trappen we misschien een open deur in, maar toch: wanneer je een pluk haar vastneemt en ziet dat het onderste deel van je haar gespleten is, dan wéét je dat het tijd is voor een nieuwe knipbeurt.

Dat betekent vaak dat je wat afstand moet nemen van jouw lange lokken. Door de knipbeurt zal jouw coupe er wel weer netjes uitzien.

2. Geen model meer in je haar

Blijft je kapsel nooit in model zitten, wat je ook probeert? Heb jij de ene bad hair day na de andere? Door jouw haar onder handen te laten nemen bij de kapper, zullen de lokken weer volume krijgen en oogt het een pak gezonder.

3. De krul- en stijltang helpt niet (meer)

Heb je al – tevergeefs – de stijltang ingeschakeld om wat leven in de brouwerij te brengen? Of helpt de stijltang niet meer om de lokken plat te krijgen? Vraag advies bij jouw gespecialiseerde kapper, want zij kunnen je vertellen welke specifieke shampoo en verzorgingsproducten het meest geschikt zijn om je haar weer gezond te maken. Bye bye, futloos haar!

4. Klitten- en knopenfeest

Heb jij standaard een borstel of kam in jouw tas zitten om de klitten en knopen er continu uit te kammen? Dat is niet zo handig. Jouw haar smeekt je hiermee eigenlijk om verzorging. Tijd om naar de kapper te gaan en er de schaar in te laten zetten.

5. Je laatste kappersbezoek dateert van de jaren stilletjes

Kan je je niet meer herinneren wanneer je naar de kapper bent geweest? Was het december 2018? Of was het nu 2017? Dat betekent dat het hoog tijd is om langs te gaan bij je kapper.

 

Luister naar je kapsel

En maak dringend een afspraak om van je futloos haar verlost te geraken.  Klik hier voor een plaatsje in onze agenda.

Leave a Comment

Scroll to Top