Nieuw: producten van Moose Haircare

moose haircare kapper

Bij Kristof’s Hair Studio maken wij sinds kort gebruik van de meest natuurlijke kleur- en haarverzorgingsproducten van Moose Haircare & Color.

 

Gezondheid van de klant primeert

We waren al een tijdje op zoek naar 100% veganistische en natuurlijke producten waarmee we toch fantastische resultaten konden bereiken met onze klanten.

We willen milieuvriendelijke producten die sterkte en houdbaarheid geven aan de constant veranderende looks van vandaag.

Bovendien vinden we de gezondheid van ons cliënteel enorm belangrijk. Met het gamma van onze nieuwe partner zijn we zeker van

  • kwalitatieve behandelingen;
  • verzorgende en hydraterende sulfaat- en parabeenvrije producten
    op basis van zuivere essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten.
  • en extra bescherming tegen UV-stralen, hittestyling en kleurverlies door het wassen.

Alle merken van Moose Haircare hebben respect voor de mens en zijn omgeving. Bovendien werkt de firma uitsluitend samen met professionele kapsalons.

 

ZenzTherapy: veel mogelijkheden

Het is niet omdat we met natuurlijke producten werken, dat er plots beperkingen zijn in de mogelijkheden op het gebied van haarkleur.

De ZenzTherapy, één van de merken die Moose Haircare verdeelt, is een kleursysteem met een breed gamma aan tinten die intens, glanzend en kleurvast zijn.

 

Kom Moose Haircare ontdekken

Wil je zelf ontdekken wat de voordelen zijn van de Moose Haircare producten? Laat je haar dan onder handen nemen bij de professionals in kapsalon Kristof’s Hair Studio in Nevele (regio Deinze en Sint-Martens-Latem).  Klik hier om je afspraak te maken.

Leave a Comment

Scroll to Top