Haarkleuring met natuurlijke producten

haarkleuring met natuurlijke producten

Haarkleuring met natuurlijke producten

Is een haarkleuring met natuurlijke producten niet even ongezond als één met chemische producten ? Kunnen de natuurlijke kleuringsproducten je haar en/of je hoofdhuid beschadigen? Droogt je haar ervan uit of wordt het dof of dun? En wat met de gevolgen voor het milieu?

Deze vragen kan Kristof je met een gerust hart beantwoorden: Bij Kristof’s Hair Studio wordt enkel en alleen gewerkt met natuurlijke producten van de allerbeste kwaliteit én met respect voor mens en milieu.

Want niet alleen de mens, maar ook het milieu verdienen al onze aandacht en goede zorgen, toch?
Voor alle kleuringen en haarverzorgingsproducten gebruikt Kristof de producten van het Scandinavische en futuristische merk Moose Haircare & Color.
Het “Gold”-gamma is een gamma shampoos en verzorgingsproducten op basis van natuurlijke plantenextracten, essentiële oliën en antioxidanten. De Gold Premium haarkleuren zijn voedende kleuren, verrijkt met pure arganolie en meadowfoamzaad. Ook de heerlijke geuren zijn geïnspireerd door Moeder Natuur zelf.

Het “Zenz-Therapie”-gamma is een natuurlijke kleuringslijn. Alle producten zijn :

  • volledig biologisch afbreekbaar,
  • milieuvriendelijk,
  • 100% vegan (dus ook NIET getest op dieren!)
  • vrij van parabenen, sulfaten, kleurmiddelen of kunstmatige parfums
  • ammoniak-, ppd-, resorcinol- en nikkelvrij

De geuren hebben hun oorsprong uit de plantenwereld, zijn organisch, biodynamisch en werken aromatherapeutisch.
Bovendien is het een zeer mooi uitgebreid gamma met veel kleurtinten die intens, glanzend en kleurvast zijn. Moose volgt ook de allernieuwste trends op het gebied van haarkleuring en organiseert voor de professionele kappers regelmatig opleidingen om die nieuwe trends aan te leren. Kristof en zijn team van professionals zijn op die manier altijd volledig op de hoogte van al wat nieuw is in de kapperswereld, zowel op het vlak van kleurtrends, kleurtechnieken, kniptechnieken, opsteekkapsels, enz… Zij kunnen je dan ook het beste advies geven en houden rekening met je persoonlijke smaak en stijl.

Zo zien de klanten van Kristof’s Hair Studio er altijd perfect gestyled en trendy uit !

Is haarkleuring met natuurlijke producten iets voor jou?

Overtuigd om veilig en gezond van look te veranderen en je haarkleur in een nieuw herfstkleurtje om te toveren?

Kom dan zeker langs bij Kristof’s Hair Studio te Nevele (regio Sint-Martens-Latem, Deinze) en maak vandaag nog een afspraak voor je persoonlijke haarkleuring met natuurlijke producten…

Leave a Comment

Scroll to Top