Kapper in Drongen? Kristof's Hair Studio voor dames en heren

We werken op afspraak: klik op de knop hieronder.

Woon je in de buurt van Drongen?

Dringend op zoek naar een nieuwe kapper? Iemand die het vak door en door kent?

Dan zit je bij Kristof’s Hair Studio aan het juiste adres. Maar natuurlijk geloof je mij niet op mijn woord. 

Daarom neem ik je graag mee in het verhaal van Kristof.

Kristof Foncke

Wie is Kristof?

Kristof is iemand die al van jongs af aan een enorme fascinatie had voor haar. Al heel lang wist hij dat kapper worden zijn droom was. Mensen mooi maken is wat hem gelukkig maakt. Daarom koos hij voor de kappersopleiding en in 1998 studeerde hij met glans af.

Natuurlijk was dat niet genoeg. In 2002 startte hij zijn eigen kapsalon op waar hij klanten (en binnenkort misschien ook jou) laat stralen. En dat doet hij niet alleen! Want er staat een heel team paraat om je in de watten te leggen.

Teamspirit is de grootste troef!

Jou doen stralen, dat is het doel bij Kristof’s Hair Studio nabij Drongen. En omdat iedereen andere noden én talenten heeft, staat er een volledig team voor je klaar. Elk lid van het team heeft zo zijn eigen specialiteit. En net daarom kan iedereen terecht in het kapsalon.

Wil je extensions? Dan is bijvoorbeeld Lies de kapster voor jou!

Toch liever jouw eigen haar maar wel compleet on trend? Dan geeft Steffi je met plezier een fantastische ombre en laat je buiten gaan met beachwaves waar anderen jaloers van zullen zijn.

Ben je een man? Geen probleem. Digna is gespecialiseerd in herensnitten. Dus ook als man kan je zeker in het salon terecht.

kapsalon dames

Zowel dames als heren zijn welkom bij deze kappers

 

Zoals je hierboven wel hebt kunnen lezen, zijn zowel dames als heren welkom in het salon. Als dame is hier voor elk wat wils.

Net omdat er zoveel kappers en kapsters in het team zitten, kan jij een perfecte coupe én kleur op maat krijgen. Alles draait om jou, zodat jij met een goed gevoel en een schitterend kapsel de deur uit kan lopen. En zeg nu zelf, daar droom je toch van?

En, nee… de mannen worden zeker niet vergeten! Want ook als man wil je een verzorgd voorkomen hebben. Er wordt wel vaak gezegd  “de kleren maken de man”, maar het kapsel zorgt voor de finishing touch die een look compleet maakt.

Lang haar, kort haar of liever wat origineels? Kom gerust langs.

Dé beste specialist in extensions in de regio van Drongen

Aan alle dames onder ons die dromen van lange lokken, een prachtige, volle haardos… Jullie hoeven niet langer meer te dromen!

Bij Kristof’s Hair Studio zijn verschillende kapsters gespecialiseerd in het aanbrengen van extensions. En niet zomaar extensions! Er is gekozen om te werken met Extensielle.

Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom er net gekozen is voor Extensielle. Wel, hairextentions maken gebruik van microringen. Deze worden eerst in je haar geplaatst voordat de extension eraan bevestigd wordt.

Extensielle biedt momenteel de kleinste ring op de markt aan. En hoe kleiner de ring, hoe natuurlijker jouw extensions eruit zien. Doordat het team gespecialiseerd is in het plaatsen van deze look, zijn de ringen dus zo goed als onzichtbaar in jouw haar!

extensions dames

Kleuringen perfect op maat

Natuurlijk mogen de kleuringen niet vergeten worden. Wil je graag wat meer spice in je haar? Of gewoon een compleet nieuw kleurtje? Geef je wensen door aan het team en laat je adviseren. Samen met jou gaan we op zoek naar wat de beste tonen zijn, de snit die jouw gezicht het meeste flatteert en zelfs welke producten voor de nazorg van je haar het beste langdurig resultaat geven.

Voorafgaand aan de kleuring wordt een analyse gedaan van je type. Ben je een warm type (denk aan de kleuren van de herfst of lente) of eerder een koud type (zomerse of winterse kleuren)? Om jouw type te bepalen is het gemakkelijkste dat je die dag kiest voor een naturel look, met andere woorden: draag best geen make-up.  Zo kan je kapper een haarkleur voorstellen die perfect matcht bij jou.

Man of vrouw, dit salon verlaat je met een look van je dromen! En het beste? Het kapsalon ligt op een boogscheut van Drongen! 

Scroll to Top